Bitcoin Cash koers

Op deze pagina wordt de Bitcoin Cash koers live weergegeven, uitgedrukt in euro. De prijs van Bitcoin Cash wordt bepaald door vraag en aanbod op de verschillende handelsbeurzen. Houd er rekening mee dat de koers van Bitcoin Cash er volatiel is. Prijsveranderingen van honderden euro’s per dag is eerder regel dan uitzondering.

Ben je van plan om Bitcoin Cash te kopen? Dan is onze Bitcoin Cash kopen pagina een aanrader om goed door te nemen. Hier vind je een overzicht van verschillende websites waar je de munt kunt verhandelen. Geschikte Bitcoin Cash wallets zijn ondermeer de Ledger Nano S en de TREZOR T. Investeer of beleg nooit meer geld dat je bereidt bent en kunt verliezen.

Cryptocurrencies zijn notoir volatiel en het is onmogelijk om met zekerheid te zeggen of de waarde van Bitcoin Cash zal stijgen of dalen. Sinds de eerste release is BCH uitgegroeid tot een van de meest waardevolle cryptocurrencies ter wereld, maar het heeft ook van de ene dag op de andere grote prijsfluctuaties gekend.

Vanuit het perspectief van een handelaar moet de stabiliteit van Bitcoin Cash worden beoordeeld. Veel sceptici denken dat het bitcoin niet zal kunnen vervangen als de leider in deze ruimte, en daarom kan het op lange termijn niet overleven. Aan de andere kant geloven aanhangers van BCH dat het een verbetering biedt ten opzichte van bitcoin en daarom op lange termijn waarde zal winnen en uiteindelijk zijn voorganger zal inhalen.